Uddannelsen

Pluk en ordre
Når man plukker produkterne til en ordre, skal man sørge for at tage de rigtige produkter og det rigtige antal.
Pak en ordre
Hos os lærer du hvordan du pakker ordrer fra kunder. Kunderne kommer flere steder fra - f.eks. USA, Canada, Frankrig, Norge, Australien osv.....
Klik her
Optælling af lager
Det er vigtigt at optælle lageret, så man er sikker på at det stemmer og så man ved hvad der skal købes.
Klik her
Previous slide
Next slide

If you can dream it, you can do it!

Sammen med erfarne iværksættere og ligesindede kollegaer opnår du på 1. år grundlæggende viden om, hvordan virksomheder er bygget op. Det lægger fundamentet for dit 2. og 3. år på STU, hvor du selv eller sammen med andre kan skabe en virksomhed fra bunden, eller du kan komme i lære i Danish Global. Uanset hvad du vælger, er det ikke noget, vi bare leger. Det er virkelighed.

Hele uddannelsen foregår i et kreativt arbejdsmiljø og baserer sig på learning by doing. Livet skal mærkes og erfaringer gøres. Det betyder, at du udvikler både faglige færdigheder og personlige kompetencer.

Kombination af uddannelse og erhvervserfaring vil styrke dine jobmuligheder og give dig et solidt fundament for fremtiden.

Hos Dreambuilders STU har vi en tydelig retning – vi er en HandelsSTU. Efter endt STU har den unge reelle erhvervskompetencer og er klar til at fortsætte på en handelsuddannelse eller direkte i job f.eks. i en butik, i en virksomhed med webshop og lager, på et større lager, varebilskørsel, som medhjælper på et kontor med almindelige kontoropgaver, med markedsføring, med grafisk design, med diverse foto opgaver, med kundeordrer og meget meget mere…. Der er mange spændende muligheder for de unge efter endt STU hos Dreambuilders STU.

 

Danish Global ApS

Danish Global er en international virksomhed, som sender varer til danskere i mere end 45 lande i hele verden – Det er ikke noget, vi bare leger.

Danish Global har sendt slik, fødevarer m.m. ud til hele verden siden 2018. Kunderne er primært danskere, der er flyttet til New York, Chicago, Honolulu, Toronto, Sydney, Auckland, Paris, Palma de Mallorca og mange andre steder i verden.

I virksomheden køber vi ind, sætter varerne på plads på lageret, modtager ordrer via webshoppen, plukker, pakker og sender ordrer til kunderne.

 Der bliver sendt nyhedsmail ud, taget billeder af produkterne, lavet opslag og annonceret på sociale medier.

 Derudover prissætter vi varerne, får kendskab til moms, regnskab osv. Webshop vedligeholdes. …. plus meget meget mere…

+ 0
Lande i verden
+ 0
Kunder på kloden

Mikro Startup

Vi gør din idé til virkelighed. Det kan være hvad som helst: Super Piratos på abonnement, en havevirksomhed eller noget helt tredje. Vi undersøger idéerne sammen og finder ud af, hvad der skal gøres til virkelighed. Virksomheden stiftes som mikrostartup. Det er rigtige penge, en rigtig virksomhed og rigtige kunder. Det er ikke noget, vi bare leger.

Vi har høje ambitioner og rækker sammen med dig efter stjernerne.

Louiza fortæller: “De unge der vælger at blive StartupLærling, skal
være med til at starte en mikro-startup – måske med ens egen idé. Den unge får
kendskab til iværksætteri ved at afprøve det i egne hænder. Det handler om at
undersøge, handle, fejle – forsøge igen, lykkedes, undersøge, fejle,
handle…..altså fuldstændig som i ens eget private liv. Baggrunden for at gøre
dette, har de fra det 1. år, hvor de har været igennem de fleste aspekter i en
virksomhed – ”hvordan finder man frem til ens kunder”, ”hvordan sælger man”,
”hvordan fejrer man de små sejre”, ”hvordan sikrer man, at der er penge nok”,
”hvordan strukturerer man dagen”, ”hvordan kommer man op på hesten igen, efter
at have fejlet” osv.”

Byg dine drømme sammen med os!

Hele uddannelsen foregår i et kreativt arbejdsmiljø og baserer sig på learning by doing. Livet skal mærkes og erfaringer gøres. Det betyder, at du udvikler både faglige færdigheder og personlige kompetencer. Kombination af uddannelse og erhvervserfaring vil styrke dine jobmuligheder og give dig et solidt fundament for fremtiden.

Kreative
Ideer

At kunne tænke kreativt skaber ofte nye løsninger med den viden, du allerede har.
Kreativ tænkning kan læres og skal trænes. Det er en vigtig del af uddannelsen. ,

Learning
By Doing

Viden er ikke nok. Den skal kunne omsættes til erfaring for at have reel værdi. Det er derfor, vi insisterer på, at det ikke er nok at læse eller høre om noget. Man skal prøve det.

Aktive
Fællesskaber

Individer vinder titler, men det er fællesskaber som forandrer verden. Vi har alle forskellige behov for at være sammen med andre, men hjælper altid hinanden.